valerie lemahieu

Valérie
Lemahieu

JusRé kende in oktober 2016 haar start. Ik wilde gezonde én lekkere sappen zoals ik die bij me thuis maakte: Your Healthy Pleasure werd de tagline. De focus lag op het well-being binnen bedrijven waar het niet altijd makkelijk is om aan een gezond tussendoortje te geraken. Het bleek geen evidentie om voet aan wal te krijgen maar veel mooie speciaalzaken waren geïnteresseerd en het volume steeg week na week. Ondertussen leveren we aan beide kanalen, ook de particuliere webshop is uitgegroeid en mogen we ook voor veel events de gezonde insteek voorzien.

Het JusRé-team bestaat uit acht gemotiveerde en leuke mensen. We hebben heel wat aanvullende ontwikkelingen op de markt gezet de afgelopen jaren waardoor we naast Juices, ook Shots, chia Bowls en Soups voorzien.

Ik hou van mijn zaak en van het leven. Momenten van zeer druk en rustig in een goede balans (dat is er nooit 😉 maar het streven is er). Het gelukkigste ben ik als mijn gezin, job en f(r)amily bruisen.

Een dag zonder doelstelling is er één verloren, ik hou van de uitdaging en ga door het stof om een eindpunt te halen.

Langs de andere kant heb ik een heel ‘gelaten’ zijde: ik kan me snel ontspannen, uitgaan is een hobby 😉 en reizen is een essentiële voorwaarde geworden voor mijn geluksgevoel.

NAAM BEDRIJF: JusRé

ONDERNEEMSTER SINDS: 2016

SKILLS:

  • Ik kan best wel wat chaos aan.
  • Blijven lachen ondanks flaters.
  • Enthousiasmerend.


FUNFACTS:

  • Alle blunders van een start-up heb ik meegemaakt.
  • Ik was een echte perfectionist, maar in de afgelopen 7 jaar heb ik dat voor een groot stuk weten loslaten.
  • De naam JusRé komt van mijn eerste twee kinderen. De derde is naderhand geboren en zit niet in de merknaam. Zijn naam is Gaspard. We hebben gazpacho ontwikkeld voor hem 😊