isabelle van damme

Isabelle
van Damme

Ik ben Isabelle Van Damme, derde generatie ondernemer van ons Belgisch familiebedrijf STOP Spices. Het ondernemen is mij met de paplepel ingegeven.

Na mij opleiding en liefde voor de modesector heb ik besloten om een totaal andere weg in te slaan en het creatieve te gaan toepassen als smaakmaker voor de voedingssector.

Mijn opleiding scheikunde – biochemie was de ideale basis om 25 jaar geleden te starten in ons kruiden en specerijen bedrijf. Deze basis samen met tal van andere opleidingen maakt dat ik ons productiebedrijf heb geherstructureerd en veel optimalisaties heb doorgevoerd.

Ik ben een ondernemende creatieve denker die gedreven, gestructureerd en recht op mijn doel afga. Als bedrijfsleidster van meerdere bedrijven ken ik de uitdagingen van het zakendoen en wil ik graag mijn kennis, ervaringen en netwerk delen.

Ons bedrijf is vooral actief in de niche markt van kruiden- en specerijenmixen voor de voedingsindustrie, foodservice en retail. Dankzij onze sterke punten zoals flexibiliteit, persoonlijke aanpak en een gedegen vakkennis zijn wij de leverancier om aan voeding en dranken de extra smaaktoets te geven en onze klanten hun producten te laten schitteren.

NAAM BEDRIJF: STOP Spices

ONDERNEEMSTER SINDS: 1997

SKILLS:

  • creatief denker
  • gestructureerd
  • doelgericht