16/01: "Hoe scoor je op Google en verleid je je klanten digitaal?"

Digitale
inspiratie-
sessies

Elk jaar organiseren wij met Fempreneurs een drietal gratis digitale inspiratiesessies rond verschillende ‘hot topics’ die relevant zijn voor jou als ondernemer.

De volgende sessie mag je verwachten op 16 januari. Ze belooft alvast heel boeiend te worden. In “Hoe scoor je op Google en verleid je je klanten digitaal?” tonen Elke Huyghebaert en Ilse De Cuyper van Digitaal Hogerop jou hoe je jouw zaak digitaal naar een hoger niveau kunt tillen.

Verwacht je aan een hoop waardevolle inzichten en praktische tips die je kan toepassen in je professionele leven.

28/11: "Aristoteles, Shakespeare and AI"

Digitale
inspiratie-
sessies

Elk jaar organiseren wij met Fempreneurs een drietal gratis digitale inspiratiesessies rond verschillende ‘hot topics’ die relevant zijn voor jou als ondernemer.

De eerstvolgende sessie mag je verwachten op 28 november. Ze belooft alvast heel boeiend te worden. In “Aristoteles, Shakespeare and AI” toont Jan Algoed je hoe je met generatieve AI content maakt. Ook uit het niets.

Verwacht je aan een hoop waardevolle inzichten en praktische tips die je kan toepassen in je persoonlijke en professionele leven.

Wie?
Waarom?

IcoonBijWie

De eerstvolgende digitale inspiratiesessie wordt gegeven door Elke Huyghebaert en Ilse De Cuyper van Digitaal Hogerop en kreeg de titel “Hoe scoor je op Google en verleid je je klanten digitaal?”.

Ben je nieuwsgierig waar, hoe, en wanneer jouw boodschap zichtbaar kan zijn voor je toekomstige klanten? Vraag je je af wat de grote spelers anders doen dan jij op het gebied van digitale marketing?

Tijdens deze sessie mag je je verwachten aan verrijkende inzichten over onderwerpen zoals (technische) SEO, website optimalisatie, keyword research en social media. Ilse en Elke delen met plezier 35 -onmiddellijk toepasbare- tips die je direct kan implementeren om digitaal hoger te scoren.

Klaar om je zaak digitaal hogerop te tillen?

Ilse De Cuyper
Elke Huyghebaert

Praktisch

IcoonBijPraktisch

WANNEER?

Dinsdag 16 januari
van 19u30 – 21u
online

ONDERWERP?

De eerstvolgende digitale inspiratiesessie zal gaan over digitale marketing.

KOSTPRIJS?

Deelname aan de digitale inspiratiesessies is gratis voor iedereen met een ondernemingsnummer. Ook als je geen Fempreneurs mentor of mentee bent.

Ben jij erbij?

Blijf op de hoogte!

Wij zijn continue bezig met het uitwerken en aanvullen van het programma van de Fempreneurs Digitale Inspiratiesessies. Blijf je graag op de hoogte? Laat dan hier jouw gegevens na.