21/05: IT security, 10 direct toepasbare tips voor de eenmanszaak of KMO

Digitale
inspiratie-
sessies

Elk jaar organiseren wij met Fempreneurs een drietal gratis digitale inspiratiesessies rond verschillende ‘hot topics’ die relevant zijn voor jou als ondernemer.

De volgende sessie mag je verwachten op 21 mei. Ze belooft alvast heel boeiend te worden. In “IT security, 10 direct toepasbare tips voor de eenmanszaak of KMO” toont Anna Demuylder jou hoe je mogelijke bedreigen in het digitale landschap sneller kan herkennen en vermijden.

Verwacht je aan een reeks waardevolle inzichten en praktische tips die je zowel in je professionele leven als thuis direct kunt toepassen.

16/01: "Hoe scoor je op Google en verleid je je klanten digitaal?"

Digitale
inspiratie-
sessies

Elk jaar organiseren wij met Fempreneurs een drietal gratis digitale inspiratiesessies rond verschillende ‘hot topics’ die relevant zijn voor jou als ondernemer.

De volgende sessie mag je verwachten op 16 januari. Ze belooft alvast heel boeiend te worden. In “Hoe scoor je op Google en verleid je je klanten digitaal?” tonen Elke Huyghebaert en Ilse De Cuyper van Digitaal Hogerop jou hoe je jouw zaak digitaal naar een hoger niveau kunt tillen.

Verwacht je aan een hoop waardevolle inzichten en praktische tips die je kan toepassen in je professionele leven.

Wie?
Waarom?

IcoonBijWie

IT-security is voor velen ‘een ver van mijn bed show’. Daarom neemt Anna Demuylder je graag mee in de wereld van de cybercriminelen. Wie zijn deze criminelen, hoe gaan ze te werk en waarom doen ze het eigenlijk? Anna leidt je rond in deze duistere wereld van cybercriminaliteit, waar hackers, geldezels, bonkers en ronselaars actief zijn. Je ontdekt hun werkwijze en tactieken, en krijgt zicht op wat je in de nabije toekomst nog kan verwachten. We onderzoeken hun drijfveren en waarom jouw persoonlijke gegevens zo waardevol zijn. Zo ontdek je de mogelijke gevolgen en implicaties voor jou en jouw bedrijf.

Anna deelt tijdens deze sessie 10 praktische handvatten en concrete tips die je meteen kan toepassen, zowel op het werk als thuis. Zo heb je meer vertrouwen om zelf actie te ondernemen om jezelf en je bedrijf te beschermen tegen cybercriminaliteit.

Wie is Anna Demuylder?

Anna Demuylder is zaakvoerder van HolonCom. Met meer dan 25 jaar praktijkervaring in IT-ondersteuning voor ondernemers, beschikt ze over diepgaand inzicht in digitale aanvallen en hun impact. Onder de naam Dragon Eye Services deelt ze haar ondernemerservaring graag met andere ondernemers. Daarnaast koestert Anna een ware passie voor wandtapijten en is ze de auteur van de roman ‘Daragh’, waarin ze de ups en downs van het leven verkent tijdens de Keltische periode en de unieke band tussen twee mensen belicht.

Anna Demuylder

Praktisch

IcoonBijPraktisch

WANNEER?

Dinsdag 21 mei
van 19u30 – 21u
online

KOSTPRIJS?

Deelname aan de digitale inspiratiesessies is gratis voor iedereen met een ondernemingsnummer. Ook als je geen Fempreneurs mentor of mentee bent.

Ben jij erbij?

Mededeling:
Vanaf volgend trajectjaar (start november 2024) worden onze digitale inspiratiesessies betalend.

Blijf op de hoogte!

Wij zijn continue bezig met het uitwerken en aanvullen van het programma van de Fempreneurs Digitale Inspiratiesessies. Blijf je graag op de hoogte? Laat dan hier jouw gegevens na.