FAQ

IcoonBijFAQ

Coaching richt zich vaak op het behalen van specifieke doelen, het ontwikkelen van vaardigheden en het verbeteren van prestaties in een bepaald gebied.

Mentoring daarentegen richt zich meer op het delen van kennis, ervaring en inzichten van een meer ervaren persoon (de mentor) naar een minder ervaren persoon (de mentee). Het doel is om de mentee te begeleiden bij het navigeren door verschillende aspecten van het ondernemerschap.

Op zich ben je zeker welkom. Weet wel dat het kick-off event en de intervisie zullen plaatsvinden in bovengenoemde regio. De meerderheid van de andere deelneemsters zal ook actief zijn in Antwerpen, Vlaams-Brabant of Limburg. Als de verplaatsing voor jou geen probleem vormt, kan je zeker deelnemen.

Op dit bedrag betaal je geen BTW. Een factuur maken we niet. Als je een betalingsbewijs wenst om in te brengen als kost, kan je hiervoor een mail sturen naar: welkom@fempreneurs.be

Dit prijsverschil heeft te maken met de toenemende complexiteit voor de mentoren al naar gelang de onderneemster verder in het proces staat. Vast mee inbegrepen in het entreeticket van elke mentee zijn:

– het kick-off event

– 2 online inspiratiesessies naar keuze t.w.v. €55 per sessie

Als mentor spendeer je +-15 uur aan het mentorship verspreid over het volledige traject van 10 maanden: deelname aan de train de trainer-sessie (2 uren), intervisie met de andere mentoren (3 uren), minstens 5 contactmomenten (minstens 8 uren), voorbereiding van de contactmomenten en nazorg (2 uren).

Mentor en mentees ontmoeten elkaar minstens 5 keer waarvan minstens 2 keer in real life, goed voor minstens 8 contacturen.

Als mentee neem je initiatief voor het organiseren van de afspraken en stuur je de mentorrelatie in functie van jouw leerdoel.