sabrina polakoff

Sabrina
Polakoff

Met 35 jaar ervaring in marketing, bedrijfsconsultancy, franchising en internationale groei in de cosmetica-, mode-, retail-, luxe-, wellness- en kinderbranches, is Sabrina een ervaren zakelijke ondernemer en mentor die bekend staat om het leiden van teams en bedrijven door verandering en het bevorderen van individuele en bedrijfsgroei. Haar internationale opvoeding wakkerde een passie aan voor reizen en diverse culturen, en haar reis van werknemer naar ondernemer, ondersteund door een sterk netwerk, wordt gekenmerkt door een toewijding aan passiegedreven werk en een geloof in het vinden van oplossingen voor elke uitdaging. Haar mentorbenadering is gepersonaliseerd, gericht op het begrijpen van uitdagingen vanuit het perspectief van de mentee, het bevorderen van zelfgroei en het behouden van een gezonde werk/privé-balans.

NAAM BEDRIJF: Make My Day Group

ONDERNEEMSTER SINDS: 2006

SKILLS:

  • Probleemoplossing: Oplossingsgericht met een sterk vermogen om problemen effectief aan te pakken en op te lossen.
  • Inspirerende Communicatie: Anderen motiveren en betrekken door middel van effectieve communicatie.
  • Strategische Visie: Het grotere geheel zien en langetermijnstrategieën ontwikkelen.


FUNFACTS:

  • Als gelicentieerd voedingsdeskundige en aromatherapeut zag ik de behoefte om welzijn te optimaliseren, wat me onlangs leidde tot het opstarten van het door de gemeenschap geleide My Well-Being Team.
  • Met Belgische ouders maar na lange tijd in de VS te hebben gewoond, ontmoette ik mijn man in New York en hij bracht me terug naar mijn roots in België.
  • Ik hou ervan om te reizen, nieuwe culturen te leren kennen en lokale gerechten te proeven.