Nathalie De Wilde

Nathalie
De Wilde

Ik combineer 2 jobs. Samen met mijn echtgenoot leid ik sinds 2001 een technisch servicebedrijf in de beroepsvaart. Een veeleisende wereld waar technische kennis samen met een doorgedreven organisatie en administratie cruciaal zijn voor het succes. Noem me maar de sterke madam achter de succesvolle meneer. Maar, de zin om mijn stempel te drukken op iets nieuws, deed me 5 jaar geleden COOKING STORIES oprichten. Cooking Stories is veel meer dan een kookatelier, het is een plaats waar samen gekookt, getafeld wordt en mooie VERHALEN ontstaan. I LOVE IT! 

Het combineren van deze 2 werelden, geeft me een brede kijk op diverse aspecten binnen het ondernemerschap, de verschillende benaderingen in relaties tot leveranciers, klanten en andere mogelijke belanghebbenden.

Ook een doorgedreven structuur, organisatie en time management zijn van cruciaal belang.

Maar ondernemen moet ook een plezier zijn. Succes creëer je niet alleen, laat je omringen door de juiste mensen, luister, netwerk maar blijf vooral  jezelf, uniek in wie je bent en wat je doet want dit is het hart van je onderneming!

NAAM BEDRIJF: COOKING STORIES

ONDERNEEMSTER SINDS: 2001

SKILLS: Een sociale, creatieve, gedreven cijfermadam, sterk in time – en organisatie management en zelfzorg.

FUNFACTS:

– Verslaafd aan kookboeken

– Een goeie babbel & koffie? Ik sta vooraan in de rij!

– Stilzitten is niets voor mij, Maar een lazy sunday, daar kan ik heel hard van genieten.

– Mijn kinderen Thibau (22) & Justine (20) en man worden (bijna) elke dag verwend met een verse maaltijd gekruid met veel liefde! Gelukkig is onze hond content met brokken uit de winkel!

– Oef, mijn man drinkt ook graag een aperitief.