mieke hellyn

Mieke
Hellyn

In 1990 startte ik in de drukkerij van mijn ouders in Ooigem als jong-afgestudeerde TEW’er. In het middelbaar had ik bewondering voor mijn lerares economie, dus waarom ook geen economie gaan studeren, om dan les te geven.                Zo dacht ik toen…

Het ondernemersbloed kruipt evenwel waar het niet gaan kan, en, na 3 mooie jaren bij Barco, startte ik in de drukkerij van mijn ouders in het Westvlaamse Ooigem.

Samen met mijn 2 broers bouwden wij met veel passie en met liefde voor ons vak,  de drukkerij uit tot een kartonnagebedrijf én nichespeler in de productie op maat van gepersonaliseerde ringmappen en pankarten, en dit enerzijds als onderaannemer voor veel bedrijven uit de grafische sector en anderzijds rechtstreeks voor bedrijven uit tal van uiteenlopende sectoren.

Omwille van de stijgende vraag naar verpakkingen én een nakende generatiewissel, leidde een strategische oefening in 2017 tot een fusie met BDMO in Meulebeke, fabrikant van luxe verpakkingsdozen.

Sinds 2018 maken wij integraal deel uit van DUCAJU, dat 3 niche-activiteiten bijeenbrengt : productie op maat van mooie verpakkings-en presentatiemiddelen met als doel onze klanten een betere verkoop én een mooie uitstraling te helpen geven.

NAAM BEDRIJF: DUCAJU

ONDERNEEMSTER SINDS: 1990

SKILLS: Praktische doener, passie voor sales en marketing, doorzetter en liefst in rock&roll

FUNFACTS:

  • Wandelen en fietsen
  • Koken voor en feesten met familie en vrienden
  • Film, musical en toneel