Martine<br>Van der Perren

Martine Van der Perren

Martine
Van der Perren

Als twintiger startte ik in bijberoep als grafisch ontwerper. Nog geen drie jaar later zette ik de stap naar voltijds ondernemerschap. De opkomst en evolutie van internet, webdesign en online marketing heeft mij steeds gefascineerd en zorgde ervoor dat ik als ondernemer gegroeid ben van graficus naar webdesigner en tenslotte marketingstrateeg. 

 

Niets geeft mij zoveel voldoening als solopreneurs en KMO’s ondersteunen bij het uitbouwen van een marketingstrategie. De focus ligt daarbij op het inzetten van de juiste middelen op het juiste moment waardoor je de juiste klanten aantrekt, groei realiseert en rust ervaart in je hoofd en in je bedrijf.

NAAM BEDRIJF: ID advertising BV

ONDERNEEMSTER SINDS: 1991

SKILLS:

  • Het uitbouwen van een marketingstrategie die past jij jou, je bedrijf en je doelgroep.
  • Oplossingsgericht en creatief denken.
  • Focus en doorzettingsvermogen.

 

FUNFACTS: 

  • Persoonlijke groei is één van mijn kernwaarden.
  • Ik heb een zwak voor schoonheid, eenvoud en kleur.
  • Ik hou van de zomer, lekker eten en een glas wijn op een terrasje. En liefst alledrie tegelijk :-).