maite jaspers

Maite
Jaspers

Mijn naam is Maite Jaspers, ik ben een selfmade, badass ondernemer zonder secondair diploma met ondertussen bijna 20 jaar ervaring in de zakenwereld. Mijn eerste bedrijf richtte ik op toen ik amper 19 jaar was & ondertussen run ik 3 succesvolle bedrijven.

Mijn Maison Maite brand is een kapsalon gespecialiseerd in hair extensions dat ik voor men 30ste uitbouwde tot een team van 17 personen verdeeld over 4 vestigingen. Daarbuiten leid ik samen met mijn partner Perfect Hair, een hairextension brand waarmee we recent internationale wateren betreden. En sinds 2023 begeleid ik via badassbusiness.be ondernemers in het runnen van hun bedrijf & hun privéleven. Ik help hen om hun onderneming te laten groeien op gebied van de 4 grote pijlers die mijn bedrijven hebben groot gemaakt: timemanagement, finance, social media & marketing.  

Het runnen van deze 3 bedrijven combineer ik met een parttime leven als wereldreiziger. Work smart, play harder is mijn absolute levensmotto. Ik geloof er sterk in dat elke droom realistisch is zolang je maar de passie & juiste visie hebt.

NAAM BEDRIJF: Maison Maite BV / Perfect Hair / Badass business 

ONDERNEEMSTER SINDS: 2005

SKILLS:

  • social media & marketing
  • timemanagement & planning
  • no nonsens aanpak met concrete tips


FUNFACTS:

  • Samen met mijn partner reis ik de wereld rond. Ondertussen staan bijna 100 landen op onze teller.
  • Ik ben geboren actieve workaholic & I love it. Mijn dag start standaard voor 5u ‘s ochtends.
  • Ik ben vrij actief online. Ze noemen mij daarom wel eens een influencer. Ik noem het liever “mensen inspireren om meer te reizen”.