liesbeth van oeffelen

Liesbeth
van Oeffelen

Vroeger was ik een klein meisje met grote dromen. Vandaag ben ik dat nog steeds, maar ik heb al een aantal dromen gerealiseerd en ik ben stap voor stap op weg om er nog meer te realiseren. Onderweg ben ik al veel mensen tegengekomen die mij hebben kunnen inspireren, en ik hoop nu een inspiratiebron te kunnen zijn voor vele anderen. 

NAAM BEDRIJF: BiosenSource

ONDERNEEMSTER SINDS: 2015

SKILLS:

  • probleemoplosser
  • creatieveling
  • optimist


FUNFACTS:

  • Ik heb schrik voor lege momenten. Als gevolg daarvan kom ik vaak een paar minuten te laat, en dan geneer ik me dood omdat ik te laat ben.
  • Ik geef vaak commentaar op mijn man en kinderen omdat ze niet ordelijk zijn, en dan word ik wel eens op mijn eigen wanorde gewezen.
  • In mijn eerste business plan ging ik in 2015 een toestel op de markt brengen dat momenteel nog steeds in ontwikkeling is.