Elke
Geraerts

Elke Geraerts is doctor in de psychologie en bekleedde verschillende academische posities aan de universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam. Ze is CEO bij Better Minds at Work, dat bedrijven helpt om het mentaal kapitaal van hun medewerkers te verhogen. Ze is auteur van diverse bestsellers zoals Mentaal Kapitaal en De Mentale Reset, boeken die zijn vertaald in het Engels en zelfs het Chinees. Bovendien is Elke een bevlogen spreekster; ze stond al op podia van Kyoto tot Kaapstad en Peru en kijkt uit naar de Fempreneurs sessie!

“Verzilver je mentaal kapitaal. Hoe veerkracht versterken bij jezelf en je team?”
We leven in volatiele tijden en dit heeft een enorme impact op hoe we leven en werken. Net in deze uitdagende tijden is het belangrijk om het hoofd boven water te houden en veerkrachtig te zijn. In deze sessie deelt Elke Geraerts haar inzichten over mentale veerkracht en hoe we gezwind kunnen omgaan met elke uitdaging. Verwacht een eyeopener die glashelder maakt dat investeren in je eigen brein -en dat van je team- leidt tot meer wendbaarheid, energie, ondernemerschap, geluk en minder stress.

Met de #1 bestseller Mentaal Kapitaal als rode draad leer je hoe je brein precies werkt en ontdek je technieken om je energie en focus te versterken en voldoende gemotiveerd deze tijd door te komen. In een 48 uren challenge zet Elke je aan om een aantal tips en trucs meteen in de praktijk toe te passen. Een must-see om te gedijen in deze bijzondere tijden!