anne-lore neuts

Anne-Lore
Neuts

Ik doe aan conflictbespreking, hantering en oplossing.  Als advocate heb ik mij toegespitst op het familie en jeugdrecht. Als erkend bemiddelaar in familiezaken zorg ik ervoor dat de betrokkenen samen tot een constructieve oplossing komen in voor, tijdens of na de scheiding.

Ik zet mij naast mijn job in voor kinderen en jongeren in onze maatschappij door mij te engageren in verschillende projecten en vzw‘s. Ik hou van het creëren van een maatschappelijke meerwaarde en geloof dat mensen sterk staan als zij geloven in hun eigen kracht. 

NAAM BEDRIJF: UITGEPRAAT

ONDERNEEMSTER SINDS: 2018

SKILLS: 

  • out of the box en creatief denken
  • sterk in communiceren en overtuigen
  • authentiek en oog voor de medemens


FUNFACTS:

  • Ik sta graag vroeg op om met mijn hond alleen in de natuur te wandelen.
  • Als kind danste ik als een gek in het rond, na al die jaren is dat nog steeds zo bij het horen van de juiste muziek.
  • Ik geniet graag van lekker eten en kan soms met een gevoel van een indigestie de tafel verlaten. 😀