christine thoné

Christine
Thoné

Mensen op een speelse manier kracht en vertrouwen geven om zich te verbinden met zichzelf en met anderen: dat is mijn missie. Heldere en correcte taal en communicatie én persoonlijk leiderschap zijn mijn passie.

Als freelance taalcoach gaf ik gedurende meerdere jaren taalopleidingen Frans in diverse bedrijven. Ik kwam in alle lagen van diverse soorten organisaties terecht en leerde zo veel over het bedrijfsleven en leiderschap.

Tot ik in 2017 een radicale keuze maakte, en besliste om mijn eigen bedrijf op te starten. Ik schoolde me bij tot gecertificeerd Oplossingsgericht Coach en ontdekte een nieuwe kant
van mezelf. Een schot in de roos! Al mijn passies en talenten kwamen samen. Ik ging voluit coachen vanuit verbinding, authenticiteit en resultaat- en oplossingsgerichtheid.

Intussen werk ik al 6 jaar als executive taalcoach zakelijk Frans voor bedrijfsleiders en beleidsmakers. Hoe je iets efficiënt leert en implementeert, hoe je snel resultaat boekt en vooral hoe je
ervoor zorgt dat het plezierig is: dat is écht mijn ding.

Mijn sterke intuïtie, snelle denkvermogen én brede (mensen)kennis en interesseveld zijn mijn dagelijkse raadgevers. Mijn kennis en ervaring in het bedrijfsleven komen me nog elke dag uitstekend van pas. Het helpt me om me gemakkelijk in te leven in de situaties van mijn coachees, en mee te denken als sparring partner. Vaak krijg ik de opmerking dat ik niet alleen een taalcoach maar ook een leiderschapscoach ben.

Die talenten wil ik nu ook heel graag inzetten als mentor om andere ondernemers te inspireren.

NAAM BEDRIJF: Taalcoach Frans – Christine Thoné

ONDERNEEMSTER SINDS: 2017

SKILLS:

  • mindset
  • helder zien van problemen en oplossingen
  • persoonlijk leiderschap


FUNFACTS:

  • “Plus est en vous » is mijn levensmotto.
  • Creatieve generalist met 101 interesses.
  • Ik lees vaak 3 boeken tegelijk.